друкувати


Депутат від БПП подав у парламенті 42 законопроекти – аналіз

2 березня 2018, 08:13

Сайт AgroPolit.com проаналізував діяльність депутата «БПП» (округ №208 (Чернігівська область), члена комітету парламенту з питань аграрної політики та земельних відносин Валерія Давиденка. Детальніше дивіться тут.

Нагадаємо, що мета проекту «Депутат-контроль» — проаналізувати результати річної роботи аграрних депутатів за трьома критеріями — законодавча діяльність, голосування за важливі аграрні закони та соціальний блок.

AgroPolit.com пише, що за рік Валерій Давиденко подав на розгляд парламенту 42 законопроекти, 19 правок до законів та 35 депутатських запити.

Законодавчі ініціативи депутата представлені рядом тем:

Валерій Давиденко також голосував за ряд  важливих аграрних законів: про харчову безпеку та здоров’я тварин, відумерлу спадщину, розвиток зрошення (встановлення мінімального строку оренди земельних ділянок), агрострахування  з державною підтримкою, продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель  та про безпеку кормів.

За сприяння депутата округ отримав з бюджету понад 36 млн грн. у 2017 році. Він також допомагає розвивати медицину в регіоні, підтримує дошкільні та  шкільні навчальні заклади (реконструкція та комплектація 10 шкіл та 1 гімназії) та допомагає воїнам АТО.