друкувати


Блокчейн допоможе очистити агроринок від поганих гравців

23 лютого 2018, 15:49

Використання блокчейн-технології дасть можливість очистити аграрний ринок від поганих гравців. Таку думку висловив директор «Луї Дрейфус Україна» Олександр Карпенко в матеріалі Latifundist.com.

«Коли ми промовляємо, що за контрактом «менше протеїну — менша вартість», для компанії продавця, котра на це погоджується, можуть виникнути проблеми, коли наприкінці року прийде податкова. Але, якщо в результаті все вийде, то ми будемо мати чудовий інструмент, який дасть можливість очистити ринок від поганих гравців, прискорити процес оплат штрафів, процес обробки документів, збільшити швидкість самих оплат», — вважає експерт.

Директор компанії «Луї Дрейфус Україна» впевнений, в Україні є переваги для впровадження і активного використання системи.

Аналіз вітчизняного ринку показав, що багато постачальників хочуть працювати з цією технологією і стати частиною нової інноваційної торгової системи, яка приведе до зниження витрат і більш високого рівня довіри між учасниками ринку.

Нагадаємо, що Louis Dreyfus Group і китайська компанія Shandong Bohi Industry успішно завершили операцію з використанням блокчейн-технології.