друкувати


Корейці мають намір виробляти агродрони в Україні

14 лютого 2018, 09:26

Представники корейських компаній, SafeusDrone Co.Ink і Software Factory, зустрічалися з керівництвом Кіровоградської області з метою обговорити розвиток бізнесу в регіоні. Про це пише повідомляє «Весь Кіровоград».

Нагадаємо, що корейська компанія хоче побудувати сонячну електростанцію в Україні.

Одна з компаній створює внутрішні комп'ютерні програми і адаптує їх до аграрної сфери, інша — займається виробництвом безпілотників,

У рамках зустрічі присутнім показали презентацію компанії SafeusDrone Co., Inc.. Її генеральний директор Шин Мо поінформував, що їхнє досягнення — виробництво чотирьох різновидів дронів. Серед них і пристрої, які можуть використовуватися в сільському господарстві для обприскування полів, а також дрони, які можуть застосовуватися для перевірки справності високовольтних ліній електропередач.

Знаю, що вже є певні напрацювання з КЛА НАУ, коли ви від слів перейшли до справи. Хочу запевнити, що ОДА зробить все можливе, щоб реалізовані вами інтереси, були прозоро забезпечені тими дозвільними документами, які є в розпорядженні ОДА. Ми готові співпрацювати і допомагати в тому, щоб ваші ідеї, ваші проекти реалізовувалися на Кіровоградщині, щоб створювалися робочі місця», — сказав голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.

Також голова облдержадміністрації додав, що українська сторона готова до реалізації проектів, і зробить усе можливе, щоб корейським партнерам були надані комфортні умови для роботи.