друкувати


Павленко розповів про реакцію міжнародних партнерів через розмови про його відставку

26 січня 2016, 09:31

Міжнародна спільнота турбується довкола заяв про можливу відставку аграрного міністра. Про це сьогодні на зустрічі з журналістами повідомив міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко.

Павленко знову нагадав, що "не тримається" за крісло. "Я роблю все для того, щоб займатися тільки аграрною політикою...", - підкреслив він. Відповідаючи на запитання AgroPolit.com, міністр також відмітив, що вся ситуація з його відставкою викликає багато запитань з боку міжнародних партнерів. 

"Є серйозна стурбованість з боку наших поточних міжнародних партнерів з нестабільністю і визначеністю подальшої роботи міністра та його команди. На жаль, такі заяви лунають. Сьогодні існує більше 50 проектів на суму більше 1 млрд грн з урядами Канади, Нідерландів, Німеччини, Швейцарії...Вони стосуються малого і середнього бізнесу, кооперативів, плодоовочівництва", - каже він.

Коли будуть новини про його подальше перебування міністр говорить стримано. 

"Ми чекаємо консультації з фракцією сьогодні ввечері. Адже попередньє рішення було від політичної ради. Але важливо рішення фракції. Частина депутатів "Самопоміч" входить у фракцію, а решта - ні. Зараз відбуваються фракційні спілкування між усіма, аби знайти спільне бачення", - говорить Павленко.