друкувати


Олександр Герега подав заявку до АМКУ на придбання ще одного  підприємства

8 лютого 2018, 19:05

Належна народному депутату, власнику «Епіцентр» Олександру Герезі компанія Renvior Trading Limited попросила в Антимонопольного комітету (АМКУ) дозвіл на придбання частки в Vioil Holdings Limited (о. Мен).Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. Йдеться про не менш ніж 25% у статутному капіталі компанії. Також Renvior Trading разом із Ercos Global Ltd. (Британські Віргінські о-ви) запросили в АМКУ дозвіл на отримання спільного контролю над Vioil Holdings Limited.

Інформація про Vioil Holdings Limited і Ercos Global Ltd у відкритих джерелах відсутня. Водночас агентство припускає, що йдеться про промислову групу ViOil, засновником якої є Віктор Пономарчук. ViOil на даний час входить у трійку найбільших виробників олії в Україні.

Нагадаємо, що Антимонопольний комітет дозволив Агрохолдингу 2012, який належить депутату Верховної Ради Олександру Герезі, придбати частину компанії Оболонь Агро, що входить до корпорації Оболонь (обидва — Хмельницька область). Наразі Олександр Герега зібрав земельний банк в 120 тис. га землі