друкувати


Аграрний фонд починає продаж міндобрив

6 лютого 2018, 09:24

Із 5 лютого стартувала весняна кампанію з продажу міндобрив від ПАТ «Аграрний фонд». Про це у своєму інтерв’ю Latifundist.com повідомив керівник департаменту малого та середнього бізнесу ПАТ «Аграрний фонд» Юрій Меленчук.

Для забезпечення аграріїв добривами цього року у фонді підготували майже в кожній області склади (33 склади в 18 регіонах України), де зберігаються добрива.

Нагадаємо, що «Аграрний фонд» за створення в Україні біржі, де могли б продаватися і ф'ючерси.

Добрива можна також забрати прямо на хімзаводах у Рівному й Черкасах, оскільки в умовах договору прописано, що ми можемо відвантажувати добрива своїм контрагентам безпосередньо», — додав Юрій Меленчук.

Він наголосив, що в ПАТ«Аграрний фонд» розгалужена мережа регіональних представництв по всій Україні. Можна звернутися до них і обговорити всі умови покупки. Центральний офіс щодня надає регіональним структурам всю інформацію з продажу й зілишків на складах.

Довідково: Станом на кінець 2017 р. «Аграрний фонд» реалізував близько 60 тис. т мінеральних добрив.

«Аграрний фонд» інвестував близько 1 млрд грн у виробництво мінеральних добрив, завдяки чому вдалося відновити роботу основних підприємств хімічної промисловості України та забезпечити добривами аграріїв.