друкувати


В Україні з'явився новий виробник вагонів-зерновозів

24 січня 2018, 13:27

ТОВ «Дизельний завод», що входить в компанію «Аурум Груп» (Aurum Group), почав серійне виробництво вантажних залізничних вагонів і вже випустив перші 22 вагони, з яких 21 — напіввагон і 1 зерновоз. По це повідомляють в медіацентрі компанії.

Нагадаємо, що з ринку виходять автоперевізники зернових.

Загальна виробнича потужність підприємства — 200 вантажних вагонів щомісяця.

Як зазначається, завод запустив серійний випуск вантажних магістральних люкових піввагонів, зокрема, сертифікованих універсальних піввагонів моделей 12-9933 і 12-9933-01, а також вагонів-хоперів зерновозів моделі 19-9945, призначених для перевезення харчових сипучих вантажів, котрі вимагають захисту від атмосферних опадів.

Зі стартом виробництва вантажних вагонів «Аурум Груп» зможе надати своїм клієнтам комплексне співробітництво з виробництва, експлуатації та ремонту вантажних вагонів», — підкреслила засновник «Аурум Груп» Олена Лебедєва.

Також уточнюється, що на підприємствах групи є можливість зробити думпкар моделі 33-9901 вантажопідйомністю 105 тонн, здійснити ремонт внутрішньозаводських думпкарів типу 2ВС-105.

Довідково: «Аурум Груп» (Aurum Group) — українська багатопрофільна промислово-інвестиційна група. Ключовими напрямами діяльності є машинобудування, залізничні вантажні перевезення, промислове насособудування, хімічна промисловість, інвестиції в нерухомість і аграрний сектор.

Зараз компанія експортує свою продукцію до країн СНД, Близького Сходу, США, Китаю та ін. Діяльність компанії в агробізнесі представлена розташованим у Запорізькій області господарством із земельним банком 4 тис. га, де вирощуються зернові, олійні та деякі нішеві культури.

ТОВ «Дизельний завод» засновано в квітні 2017 року. Діяльністю заводу є виробництво напіввагонів, вагонів-хоперрів для транспортування зернових і інших сипучих вантажів, візків.