друкувати


Названо найшвидший інструмент фінансової підтримки для аграріїв

17 січня 2018, 18:29

На сьогоднішній день позитивний досвід такого інструменту фінансування, як аграрні розписки, вже очевидний, а в майбутньому його частка лише зміцниться. Таку думку висловив державний секретар Міністерства аграрної політики та продовольства України Владислав Андронов у ексклюзивному коментарі кореспондентові AgroPolit.com.

Нагадаємо, що проект «Аграрні звіти в Україні», після введення в дію Реєстр аграрних домовленостей, готують до розповсюдження на всі області України. Очікується, що до початку весняного сезону в 2018 році аграрні розписки будуть працювати в кожній області.

За словами Андронова, аграрні розписки — один із найнадійніших та найзручніших фінансових інструментів.

Більше того, це один із небагатьох інструментів, яким сільськогосподарські виробники можуть скористатися швидко. Сьогодні це, мабуть, найшвидший інструмент не лише з фінансової точки зору, а й з програмної», — зазначив він.

Владислав Андронов

Довідково: Проект «Аграрні розписки» запрацював у 2014 році. Цю роботу здійснюють за сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства, Міністерства юстиції, Проекту IFC «Аграрні розписки в Україні», який фінансує Швейцарська Конфедерація.