друкувати


Держпродспоживслужба зацікавлена у поглибленні співробітництва з НААН України

12 січня 2018, 15:53

Відбулося засідання Національної академії аграрних наук України, на якому заслуховувалися звіти щодо виконання програм наукових досліджень за 2017 рік. Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужба

Рецензентом від Держпродспоживслужби виступив директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Борис Кобаль.

Під час засідання були заслухані та схвалені звіти наукових установ Відділення ветеринарної медицини НААН України щодо виконання програм наукових досліджень за минулий рік у сфері епізоотичного благополуччя, біологічної та продовольчої безпеки, а також біотехнології у ветеринарній медицині.

Борис Кобаль під час виступу в НААН України побажав науковцям успішного завершення та продовження наукових досліджень.

За його словами, успішне функціонування галузі ветеринарної медицини на сьогодні неможливе без наукового супроводу, який здійснюють провідні наукові установи ветеринарної медицини нашої держави.

Держпродспоживслужба та Національна академія аграрних наук України мають позитивну та продуктивну історію співробітництва. Ми налаштовані на подальшу співпрацю та поглиблення спільної роботи у питаннях розробки та впровадження інноваційних засобів захисту тварин та актуалізації нормативних документів щодо контролю інфекційних та інвазійних хвороб тварин», — заявив Борис Кобаль.