друкувати


Український спиртзавод постачатиме продукцію в Німеччину

25 грудня 2017, 16:35

Державне підприємство «Укрспирт» відправить до Німеччини першу партію продукції Луцького спиртового заводу. Про це повідомив керівник ДП «Укрспирт» Юрій Лучечко, йдеться в повідомленні підприємства.

Нагадаємо, що на керівника «Укрспирту» є 4 претенденти.

Нещодавно на Луцькому заводі запустили нову лінійку продуктів, якість котрих дозволяє поставляти їх на експорт у країни ЄС.

«Завод почав працювати, горілчане виробництво відновило роботу. Вже є перші клієнти — лучани, які знають, що завод був і залишається флагманом спиртової галузі Волині. Буквально з лінії продукція піде в магазини. Я дуже гордий, що цей виробничий майданчик є власністю ДП «Укрспирт». Уже підписані договори з дистрибюторами. Продегустували продукцію і іноземні фахівці, підтвердивши її бездоганну якість. Сьогодні перші машини поїдуть у Німеччину», — розповів Юрій Лучечко.

Керівник ДП «Укрспирт» акцентував унікальність підприємства в Луцьку — в рамках одного виробничого майданчика є і виробництво спирту з місцевої сировини, й виробництво горілки.

Сьогодні ДП «Укрспирт» переглянуло свою політику реалізації спирту. Вольовим рішенням було відновлено конкурентне середовище на ринку алкогольних напоїв. Вирівняно у правах всіх споживачів, встановлено єдину ціну і єдину систему бонусів. Наші дії підтримують понад 60 наших потенційних покупців, з якими продовжено договори на 2018 рік. Хочемо, щоби для всіх ціна була однаковою. Декларуємо, що будемо ефективно управляти підприємством, налагоджуючи сталий експорт нашої продукції», — повідомив він.

І додав, що підприємство планує випускати 200 тис. пляшок на внутрішній ринок і 20 тис. — на експорт у Німеччину.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик розповів:

Наші сільгосппідприємства мають надлишки зерна. Уже 4 рік область має понад мільйон тонн зернових. Для такої області це забагато. А тому наші аграрії вже почали постачати зерно, з якого можна виробляти спирт».