друкувати


Продовження мораторію відкладається

8 грудня 2017, 14:31

Народний депутат з БПП Олексій Мушак разом з іншими колегами зареєстрував у парламенті постанову, яка зупиняє підписання закону про продовження мораторію. Про це він повідомив на свій сторінці в Facebook.

Надаємо, що депутати проголосували за збереження мораторію ще на рік. Загалом було всього 11 варіантів поводження з мораторієм. Два з них зареєстрував сам Мушак.

Перший ‒ №7350/6, і ним пропонується продовжити дію обмеження тільки до 7 січня 2018 року, а потім скасувати. Другий ‒  №7350/7 ‒  зберігає мораторій до 19 січня 2018 року. 

За словами нардепа, сьогодні він, разом з колегами, зареєстрував постанову, яка унеможливлює підписання закону про мораторій на землю.

Про голосуванні були порушенні норми регламенту. І тепер цю постанову має розглянути регламентний комітет, далі голосування в залі і лише потім спікер може підписати закон. Виграний час – порядку двох тижнів. Відповідно у всіх прихильників економічних прав та свобод з’явилося 14 днів на агітацію. А у депутатів, що голосували ЗА земельне кріпацтво є час покаятися» ‒ написав Мушак.