друкувати


У НААН відхрестилися від будь-якої підтримки Саакашвілі та інших  політиків

6 грудня 2017, 18:43

Національна академія аграрних наук (НААН) спростовує розповсюджену інформацію  про підтримку президента Академії Ярослава Гадзала активістів,  які звільнили Михайла Саакашвілі. Про  це ідеться у повідомленні прес-служби НААН, розміщеному на сайті. Нагадаємо, що раніше прес-служба уже повідомляла про  те, що на її керівництво чиниться тиск і  в ЗМІ останнім часом поширюють замовну неправдиву інформацію  про  вигаданий продаж приміщення Академії чи  дуті доходи  від  продажу землі.

 

 

Національна академія аграрних наук (НААН) офіційно повідомляє: розповсюджена сьогодні сайтом 24tv.ua інформація про підтримку президентом Академії Ярославом Гадзалом активістів,  які звільнили Михайла Саакашвілі – цинічна і замовна брехня. У разі незняття цієї інформації цим сайтом, ми будемо змушені звернутися до суду, щоб він дав оцінку таким діям», - сказано  у повідомленні.

 

У повідомленні сайту сказано, що таку інформацію з відповідним коментарем президента Академії повідомила прес-служба НААН.

Офіційно заявляємо - ЖОДНОГО  КОМЕНТАРА  НА ДАНУ ТЕМУ НІ ПРЕС-СЛУЖБА, НІ КЕРІВНИЦТВО НААН НЕ ДАВАЛО. Розповсюджена сайтом інформація – це черговий елемент «чорного» піару і підла брехня,  яку поширюють  в ЗМІ її «автори»,  аби спотворити імідж Академії та натиснути на  її керівництво.  Ні керівник НААН Ярослав Гадзало, ні будь-хто інший з Академії не виступав і не  виступатиме у підтримку жодної  політичної сили  чи  політика. Адже завдання Академії – займатися науковою діяльністю, забезпечувати інноваційні рішення для розвитку аграрного  потенціалу країни. І ми  це успішно  робимо багато років!», -  пояснили  в прес-служба НААН.