друкувати


МЕРТ «підкилимно» оголосило конкурс на нового керівника ДПЗКУ

6 листопада 2017, 11:12

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України оголосило про проведення конкурсного відбору на посаду голови ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» (ДПЗКУ). Про це йдеться на сайті МЕРТ.

Нагадаємо, що 6 жовтня цього року Міністерство аграрної політики і продовольства України звільнило Миколу Осійчука з посади заступника голови правління ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України». А вже 25 жовтня було призначено Романа Коновалова як нового заступника голови правління ДПЗКУ. Оголошення про те, що МЕРТ шукає нового керівника в публічній площині не з’являлося, але вакансія розміщена в закутках сайту за 23 жовтня.

Наразі в оголошенні йдеться про те, що Комісія при Комітеті з призначення керівників особливих важливих для економіки підприємств оголошує конкурсний відбір на посаду голови виконавчого органу публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України».

Відповідно до оголошення, кандидат повинен мати вищу освіту. Наявність додаткової освіти в галузі менеджменту або бізнес-адміністрування буде перевагою. Окрім того майбутній голова повинен мати не менше 5-ти років досвіду управління великими компаніями, відзначатися знаннями економіки підприємства та добре знати ринок.

Перевагою буде наявність досвіду роботи у сільськогосподарських або промислових підприємствах та знання законодавства України.