друкувати


Зустрічайте новий і потужний Бізон-Тех

1 листопада 2017, 12:36

Один з найбільших дистриб'юторів насіння, засобів захисту рослин та добрив ‒ компанія Бізон-Тех — провела ребрендинг.

«Бізон-Тех з'явився на ринку 10 років тому. Ми стрімко увірвалися в життя українських аграріїв і за короткі терміни відвоювали місце на ринку, заслуживши репутацію надійного ділового партнера. Ми домоглися тактичного завдання, і вже на п'ятий рік роботи увійшли в ТОП-4 дистриб'юторів України. Але при цьому не хочемо стояти на місці і ставимо перед собою стратегічні цілі. Нові цілі з новим брендом», — підкреслив Вадим Коверник, власник групи компаній BKW, до якої входить Бізон-Тех.

Компанія здійснила ребрендинг, поставивши перед собою мету висловити енергію і дух компанії, і при цьому зберегти її суть і цінності. Роботу виконала Студія Mukovoz Design ‒ українська студія дизайну спеціалізується на аграрному секторі.

Новий бренд компанії «Бізон-Тех» — це яскравий, сильний, лаконічний знак і потужне шрифтове зображення. Образ бізона ввібрав в себе всі притаманні компанії характеристики: наполегливість, згуртованість, витривалість, енергію, силу і рух. Таким і повинен бути образ компанії, яка поставила собі за мету стати номером один на ринку. Новий логотип стане потужним інструментом в досягненні амбітних цілей компанії», — зазначив керівник студії Михайло Муковоз.

Змінюється час, змінюємося і ми. Але незмінною залишається наша суть. Напір, спрага розвитку і чесність щодо партнерів — наші цінності. Це в основі нашої репутації», — зазначив Вадим Коверник.

Також було оновлено сайт компанії bizontech.com.ua, на якому тепер можна знайти всю актуальну інформацію про продукцію, виробників, цікаві пропозиції та новини компанії.