друкувати


«Народний фронт» вимагає від Порошенка назвати ім'я нового прем'єра — офіційно

22 березня 2016, 16:28

Фракція Яценюка закликала Порошенко і БПП озвучити офіційну кандидатуру. Про це йдеться в заяві фракції партії прем'єра Арсенія Яценюка.

Парламентська фракція Народний фронт закликала президента і фракцію БПП офіційно заявити про кандидатуру на посаду глави українського уряду.

«Фракція Народний фронт у Верховній Раді офіційно звертається з проханням до президента Петру Порошенко і парламентської фракції БПП нарешті публічно і офіційно заявити про кандидатуру на посаду прем'єр-міністра України, яку глава держави і БПП планують внести на розгляд Верховної Ради», — йдеться в повідомленні .

У документі сказано, що щодня в країні оголошують нові варіанти вирішення виходу з кризи. Народний фронт також в черговий раз підкреслює, що кожен день невизначеності щодо уряду — це втрачений час.

«Саме тому ми закликаємо наших колег з БПП, президента Петра Порошенка зважитися і взяти на себе всю повноту відповідальності або прибрати політичні амбіції, заповнити вакансії в нинішньому уряді, які пустують вже не один місяць, і спільно працювати на Україну»,— заявляє фракція. Безвідповідально залишити державу без уряду на невизначений термін», — підкреслили у фракції.

Нагадаємо, раніше глава Адміністрації президента України Борис Ложкін заявив, що основними кандидатами на посаду прем'єр-міністра України є міністр фінансів Наталія Яресько та спікер Верховної Ради Володимир Гройсман.