друкувати


"Нібулон" побудує два нових об’єкти у 2018 році

14 жовтня 2017, 09:17

У 2018 році в Запорізькій області планується завершення будівництва ще двох елеваторних комплексів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії «Нібулон».

Нагадаємо, що влітку поточного року компанія відкрила новий термінал на Каховському водосховищі та на Херсонщині.

Згідно з інформацією повідомлення, до 1 липня 2018 р буде побудований елеватор у селі Тернівка Вільнянського району Запорізької області. Крім того, компанія планує будівництво ще одного підприємства в центрі Запорізької області.  

Також у повідомленні зазначено, що вдосконалення логістики дозволить зберегти автомобільні дороги Запорізької та сусідніх областей, оскільки в радіусі 100 км від підприємств компанії виробникам буде вигідно доставляти зерно малотоннажними вантажівками.

Генеральний директор «Нібулон» зазначив, що після зведення цих об’єктів можна буде стверджувати, що запорізьким аграріям уже не потрібно шукати ринки збуту за 300—600 км від дому.

Сільгосптоваровиробники області стануть повноправними учасниками світового ринку зерна та експортерами своєї продукції, здійснюючи цю діяльність без посередників і трейдерів, а також повною мірою використовуючи переваги чинного законодавства. Удосконалення логістики дозволить зберегти автомобільні шляхи Запорізької та сусідніх областей, адже в радіусі 100 км від підприємств компанії «НІБУЛОН» вигідно доставляти збіжжя малотоннажними вантажівками», — підсумував Олексій Вадатурський.