друкувати


У Мінагрополітики оголошено конкурси на посаду

3 жовтня 2017, 13:20

В рамках урядової реформи державної служби, у Мінагрополітики оголошено конкурси на зайняття вакантних посад фахівців із питань реформ та проводиться робота зі створення двох Генеральних директоратів — Директорату безпечності та якості харчової продукції та Директорату стратегічного планування і євроінтеграції. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Зокрема, конкурси оголошені на наступні посади:

Основними завданнями Генеральних директоратів є:

Також стартують конкурси на посади державних експертів:

Конкурси мають спеціальні вимоги: окрема конкурсна комісія складатиметься з 10 осіб (7 — представники Міністерства, 3 — залучені експерти). Перед початком роботи члени комісії пройдуть спеціальне навчання у НАДС. Конкурс супроводжуватиметься відеофіксацією, яка буде додатком до протоколу результату конкурсу. Це забезпечить прозорість і якість його проведення. Після заповнення штатного розпису Генерального директорату більше ніж на 50% — буде видано наказ про початок здійснення директоратом повноважень.

Із детальними умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://career.gov.ua/site/vacantions-search

Довідково:

Мінагрополітики є одним із десяти пілотних міністерств, де запроваджуються нові структури — Генеральні директорати. Окрім директоратів, буде запроваджено департаменти стратегічного планування. Програма змін відбувається за підтримки Європейського Союзу і є пріоритетом для уряду.

Додатково на 2017 рік міністерству надано 22 вакансії. До кінця 2017 року буде створено департаменти по 10 штатних одиниць. Штатну кількість їхніх співробітників у подальшому планується розширити.