друкувати


Рейтинг Аграрної партії становить 1%

26 вересня 2017, 07:13

Робота Агарної партії з виборцями значно погіршилася, тому її рейтинг, згідно із соцопитуваннями провідних агентств, складає не більше від 1%. Про це повідомив народний депутат України, заступник голови Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин ВРУ Олександр Бакуменко в ексклюзивному інтерв’ю AgroPolit.com.

Нагадаємо, що 22 вересня на засіданні політради зі списків АПУ виключили двох членів — народних депутатів Леоніда Козаченка та Олександра Бакуменка.

За словами нардепа, це найяскравіший показник роботи центрального апарату Аграрної партії.

«Мені шкода тих людей, які на старті реінкарнації партії зробили особливий внесок у її розвиток, а тепер змушені спостерігати за тим, як усе руйнується. Водночас, частина тих, котрі реально виграли місцеві вибори, виходять із лав партії», — зазначив він.

І додав, що цього не сталося б, якби нею керувати розумні та ініціативні люди, якби було збережено принцип демократичного централізму, як і передбачалося.

Однак Скоцик і президія зосередили всю владу у своїх руках — в надії, що це допоможе їм потрапити до парламенту», — зазначив заступник голови Комітету.

За його словами, Віталієві Скоцику потрібно привернути увагу до себе та партії.

На жаль, він не може зробити це, запропонувавши якусь реформу чи законопроект», — підсумував Олександр Бакуменко.