друкувати


Скоцик «домігся» вигнання Леоніда Козаченка із Аграрної партії

22 вересня 2017, 19:27

Сьогодні Аграрна парія виключила зі своїх лав народного депутата, президента Української аграрної конфедерації Леоніда Козаченка. Про це в ексклюзивному коментарі він повідомив AgroPolit.com.

Нагадаємо, що народний депутат Олександр Бакуменко написав заяву про вихід з Аграрної партії України (АПУ)

«Сьогодні сталася неочікувана для мене подія. Рада Аграрної партії України вирішила забрати у мене партійний квиток. Основною аргументацією було те, що я є народним депутатом України та представляю у Верховній Раді парламентську більшість», — розповідає Козаченко.

Однак, на думку депутата, виключивши його із партії, Аграрна партія сама собі нашкодила, адже позбулася «зайвого» голосу у Верховній Раді.

Якщо ми хочемо щось реально змінити в Україні, нам потрібні нові закони. Бути у Верховній Раді — це можливість домогтися цих змін. Закони не приймають на вулиці — їх приймають у стінах парламенту. Чому Аграрна партія вирішила позбавити себе останнього «голосу» у Верховній Раді, а також можливості бути справді дієвою, для мене загадка».

Козаченко зізнався, що ця ситуація нагадує піар-кампанію, якою керівництво вкотре хоче привернути до себе увагу.

Мені боляче за те, що комусь забажалося зробити на моєму імені чергову піар-кампанію. Впевнений, що більшість аграріїв нашої Держави знають мій трудовий шлях та все, що я зробив і продовжую робити заради розвитку сільського господарства України», — розповів він.

Станом на сьогодні, Козаченко входить до трійки найефективніших депутатів Аграрного комітету Верховної Ради та є автором понад 40 законопроектів, головна мета яких — боротьба з корупцією і розвиток реального сектору економіки. Тому, за словами депутата, він продовжить робити те, що робив.  

Я й надалі буду боротися за права аграріїв, незалежно від того, чи я у Верховній Раді, чи в інших громадських та державних установах. Я завжди відстоював інтереси селян у відносинах із владою. І я дотримуватимусь тих позицій, яким присвятив своє життя. Ці позиції полягають у тому, що селяни повинні мати гідне життя, а аграрний сектор — найкращі перспективи й умови для розвитку», — прокоментував Козаченко.

Нагадаємо, що останнім часом кадрова політика керівництва партії змінилася. Вона неодноразово викликала обурення у членів, які входять до її складу. Однак тих, хто йшов наперекір режиму Скоцика, швидко позбувалися.