друкувати


В Мінагрополітики затримано ще одного хабарника

22 вересня 2017, 12:13

Під час одержання хабара у $10 тис. затримали гендиректора ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу». Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник міністра МВС Михайло Апостол.

«Так, генеральний директор ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу», діючи умисно, з корисливих мотивів, за попередньою змовою зі своїм заступником та підлеглим їм працівником, із метою незаконного збагачення, вимагали від директора Волинської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу» неправомірну вигоду в сумі 1,5 млн грн, та одержали першу частину неправомірної вигоди в сумі 10 тис. доларів США, за незастосування до останнього заходів дисциплінарного впливу, зокрема, звільнення із займаної посади», — пише він.

За його словами, на цей час вказаних осіб затримано, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення проводиться низка обшуків за місцем проживання та роботи зловмисників, а також — інші першочергові слідчі (розшукові) дії.