друкувати


Кучер наполягає на розгляді декількох аграрних законопроектів

18 вересня 2017, 14:02

Сьогодні на засіданні Погоджувальної ради голів депутатських фракцій, груп і Комітетів ВРУ народний депутат Микола Кучер звернувся до голови Андрія Парубія із проханням включити до розкладу пленарних засідань наступного пленарного тижня декілька законодавчих ініціатив. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

№5448 — євроінтеграційний законопроект, метою якого є удосконалення засад правового регулювання органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції.

№2845 та альтернативного до нього №2845-1 — це також євроінтеграційні законопроекти, які спрямовані на гармонізацію українського законодавства до законодавства ЄС у частині порядку забезпечення безпечності та гігієни кормів.

№6049 та №6049-1 — зазначені законопроекти стосуються оптимізації використання масивів земель сільськогосподарського призначення, порушені в них питання є нагальними і потребують негайного законодавчого врегулювання.

№6673 — євроінтеграційний законопроект, який вдосконалює чинні фітосанітарні процедури та створює умови для ефективної роботи Держпродспоживслужби.

Також я звернувся до керівників депутатських фракцій і груп із проханням підтримати включення цих законопроектів до розкладу пленарних засідань на наступний пленарний тиждень», — пише він.