друкувати


Bunge планує інвестувати в річкову логістику України

12 вересня 2017, 20:14

Український підрозділ американського трейдера Bunge планує спрямовувати майбутні інвестиції на розвиток річкової логістики і внутрішніх елеваторів. Про це повідомив генеральний директор Bunge Україна Дмитро Горшунов у інтерв’ю «ЛIГАБiзнес».

Нагадаємо, в серпні відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між Адміністрацією морських портів України (АМПУ) та компанією «Бунге СА», в рамках якого передбачено виділення коштів у розмірі $30 млн на завершення інвестиційного проекту в Миколаївському порту.

За словами Горшунова, наразі компанія досить виважено дивиться на подальше вкладення грошей в економіку України.

Багато в чому це залежить від ефективності проведення задекларованих державою реформ, реальної боротьби з корупцією і сірим ринком. Bunge присутні у понад 35 країнах світу. Ми працюємо на глобальних ринках, тому штаб-квартира ретельно думає над тим, в які проекти та в які країни інвестувати і де наші інвестиції будуть максимально захищеними», — наголосив він.

І додав, що подальші інвестиції в Україні можуть бути спрямовані на розвиток річкової логістики і внутрішніх елеваторів, оскільки успішна робота зернового терміналу і запуск олійноекстракційного заводу дають передумови для формування компанією планів щодо подальшого розвитку.