друкувати


GD і МХП підписали Меморандум про співпрацю ― прес-служба

17 березня 2016, 11:11

Сьогодні в Києві між компанією Gezondheid Dienst voor Dieren B.V. (GD) (Нідерланди) і «Миронівський хлібопродукт» був підписаний Меморандум про співпрацю. Про це повідомляє прес- служба Latifundist.com.

«Ми зустрічалися в минулому році і з цього моменту досягли значного прогресу в співробітництві», ― повідомив міністр аграрної політики і продовольства України Олексей Павленко.

Під час підписання Меморандуму сторони домовилися про те, що компанія GD зобов'язується надавати «Миронівському хлібопродукту» послуги в області: моніторингу здоров'я і благополуччя тварин протягом 2 років голландськими експертами з птахівництва на підприємствах клієнта як мінімум 1 раз на місяць, і цілодобову експертну підтримку в критичних випадках; продажу програм управління з метою підвищення сталого виробництва на підставі результатів моніторингу здоров'я і благополуччя тварин; проведення сертифікованої навчальної програми для фахівців ветеринарної медицини клієнта відповідно до стандартів якості ЄС / Нідерландів; підтримки внутрішніх лабораторних процесів за допомогою проведення кваліфікаційних тестів, навчання за стандартом ISO 17025, передачі даних по інтерпретації результатів досліджень і їх клінічної значущості.

«Є дуже багато можливостей для Нідерландів та України працювати разом, багато секторів і сфер, які можна спільно розвивати», ― підкреслив міністр АПК Нідерландів Мартін ван Дам.

Latifundist.com