друкувати


Першого зама голови асоціації фермерів хочуть призначити заступником Мінагрополітики з питань фермерства

7 вересня 2017, 17:30

Найімовірнішим кандидатом на посаду заступника аграрного міністра з питань фермерства називають віце-президента Асоціації фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ) Віктора Шеремету. Про це AgroPolit.com повідомило джерело в уряді.

Наразі, джерело видання в уряді уточнило, що на посаду заступника Мінагрополітики з питань фермерства висувають Віктора Шеремету. За словами співрозмовника, кандидатуру Віктора Васильовича лобіює особа, наближена до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Нагадаємо, наступного тижня уряд призначить заступника Мінагрополітики з питань фермерства. Ще зранку була інформація щодо трьох кандидатур. Одна  з них — екс-міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета. Сам Павло Михайлович спростував цю інформацію. Два інші кандидати — Ірина Паламар та Геннадій Новіков. 

Як повідомив в ексклюзивному коментарі AgroPolit.com Віктор Шеремета, він визнає, що йому пропонували цю посаду, але поки не може відповісти на питання, чи готовий іти працювати в Міністерство.

Я людина зайнята, маю своє господарство. Близько місяця тому була пропозиція від Мартинюка йти заступником, але я погодився радником. Та питання відкрите»

AgroPolit.com: У разі обрання, Ви готові зайняти посаду?

Наразі я знаю лише те, що потрібно працювати (сміється)»