друкувати


Оприлюднено основні показники річної діяльності Леоніда Козаченка

6 вересня 2017, 11:28

Сайт AgroPolit.com проаналізував діяльність депутата з «Блоку Петра Порошенка» (41-й номер у партійному списку), голови підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин Леоніда Козаченка.

Нагадаємо, що проект «Депутат-контроль» стартував на початку серпня. Його мета — проаналізувати результати річної роботи аграрних депутатів. Нагадаємо, зараз аграрний комітет налічує 30 осіб. Видання аналізує річну роботу обранця (з 1 вересня 2016 року по 31 липня 2017 року) за трьома критеріями: законодавча діяльність, голосування за важливі аграрні закони та соціальний блок.

AgroPolit.com пише, що за рік Леонід Козаченко подав на розгляд парламенту 45 законопроектів, 4 правки до законів та 4 депутатських  запити.

Козаченко ініціював оптимізацію системи державного управління у сфері сільського господарства, вдосконалення державної реєстрації прав на нерухоме майно, відновлення виробництва вітчизняної с/г техніки, підвищення конкурентоспроможності тваринницької галузі, спрощення ведення бізнесу та об’єднання територіальних громад», — пише AgroPolit.com

Усі зареєстровані народним депутатом законопроекти розподіляються на кілька груп: аграрні (інвест-клімат, кооперація, земельні питань і харчова безпека), фінанси та податки, містобудівна діяльність, загальні питання, соціальні, санітарна безпека, тютюнова та спиртова галузь, суднобудівна промисловість.

Зокрема, депутат забезпечував фінансовою підтримкою лікарні та навчальні заклади, а також допомагав учасникам АТО», — пише видання.

Більше дивіться у графіці за посиланням тут.