друкувати


Звіт про результати антирейдерських штабів — Онлайн

4 вересня 2017, 15:37

Зараз звітує заступник міністра юстиції України з питань державної реєстрації Олена Сукманова. Дивіться Онлайн разом із AgroPolit.com.

Нагадаємо, що раніше аграрії заявляли про те, що комісія при Мін’юсті «кришує» рейдерів.

Справа з підприємством «Нива-2010» почалася ще 26 червня цього року, коли рейдери вперше спробували захопити господарство. Відтоді й до сьогодні, «Нива-2010» була у «підвішеному» стані, а Комісія при Мін'юсті не поспішала з розглядом справи.

«На «гарячу лінію» оперативних штабів надійшло 124 дзвінки, оперативні штаби розглянули 109 звернень із загальних питань, до оперативних штабів надійшло 21 звернення з питань рейдерства, порушено 5 кримінальних справ. Мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги Мін'юсту здійснили 338 виїздів до віддалених районних центрів та селищ», — зазначила Сукманова.

За словами заступника міністра, працівники штабів обробили близько 2 тис. звернень громадян, зробили 300 виїздів по всіх селах.

«Збираємо людей в сільські ради, виставляємо палатки, консультуємо і поширюємо інформацію про діяльність антирейдерських аграрних штабів, щоб люди знали, до кого звертатися», - додала вона.