друкувати


Продавати майно заради ліків, або «Статистика геноциду» української нації

4 вересня 2017, 19:27

Швидкість вимирання української нації за останні роки зросла до загрозливих масштабів — тільки за два місяці поточного року кількість населення України скоротилася майже на 43 тис. осіб. Про це повідомляє Elise Journal.

За 2016 рік природна смертність населення склала 176 тис. осіб. Щогодини населення України зменшується на 80 людей (з огляду на % народжуваності і % смертності).

Україна — 2-га в світі за показником смертності на тисячу осіб. У цьому антирейтингу вона опинилася в компанії африканських країн — ПАР, Лесото, Чаду, Гвінеї-Бісау.

Дитячий омбудсмен України Микола Кулеба повідомляє, що за роки незалежності дитяче населення країни скоротилося майже удвічі й сьогодні становить 7,6 млн.

За оцінками економіста Лариси Шеслер, на сьогоднішній день, якщо брати до уваги рівень вживання в країні борошна та хліба, на території України в її фактичних межах без Донбасу і Криму реально залишилося не більше 24,5 млн жителів. За цими показниками, схоже, ми переплюнули навіть прогноз ООН, згідно з яким до середини нинішнього століття в країні проживатиме близько 26 млн осіб.

Хоча Держстат і стверджує, що в Україні проживає понад 42 млн осіб, то навіть з огляду на той факт, що, за інформацією Світового банку та Міжнародної організації з міграції, за кордоном працює близько 6,5—8 млн українців (фахівці називають цифру у близько 10 млн), в ці дані офіційної статистики важко повірити», — зазначає видання. 

Якщо демографічна ситуація найближчим часом не зміниться, то, як стверджують міжнародні експерти, це загрожує зникненням України як держави.

Таким чином, за оцінками фахівців, за роки незалежності України, кількість її населення скоротилася майже удвічі. Найбільш виражений характер скорочення населення країни набуло в постмайданний період.

За 3 роки смертність у країні зросла майже в 22 рази. Пов'язано це з вимиранням соціальних стандартів життя, злиднями й абсолютною бездіяльністю влади у сфері медицини та соціальних програм для нужденних.

Понад 90% українців заявили, що вони вважають себе бідними. Кожен другий заявив, що змушений продавати майно заради ліків. За 3 роки знищено медичну сферу надання медпослуг для малозабезпечених, пенсіонерів та інвалідів. Смертність серед цих категорій людей збільшилася майже у 30 разів.

Раніше AgroPolit.com повідомляв, що запропонована в.о. міністра охорони здоров’я України Уляною Супрун медична реформа призведе до вимирання українських сіл.

Повальна корупція, повне нехтування правами та свободами громадянина України з боку влади, повна некомпетентність представників елітарної влади, правовий нігілізм і абсолютне ігнорування будь-яких прав простих громадян, дає мені право говорити про цілеспрямований геноцид українського населення», — пише видання Elise Journal.

Про геноцид українського народу говорить і відомий аполітичний доктор Комаровський. За його словами, триває планове знищення української нації:

Мене насторожує зв'язок між тим, що робить Верховна Рада, і тим, що робиться в Україні зі ЗМІ. У даний час в нашій країні ніякої політичної боротьби бути не може. ЗМІ повністю контролюються політиками. Будь-яка нова політична сила повинна мати трибуну для озвучування своїх ідей, своїх думок. Ми не можемо реформувати охорону здоров'я, не можемо реформувати систему правопорядку, не реформуючи владу. Ту владу, яка принижує нас щодня, яка зацікавлена ​​тільки в одному — щоби нас стало менше. Тому що кожна бабуся, котра вижила, наближає крах Пенсійного фонду. Дідусів уже благополучно винищили, виведемо бабусь, видавимо з країни молодих і «неправильних українців», залишимося на землі господарями і будемо її спокійно продавати. Ось це щастя — політика! А оскільки ми таке ставлення до себе терпимо, значить, заслужили. Тільки шкода дітей. Дуже шкода... Адже вони теж умирають», — заявив доктор Комаровський в інтерв'ю журналісту Дмитрові Гордону.

Якщо ситуація в країні не зміниться, то для знищення цілої нації не знадобляться навіть танки й артилерія.... А поки пропонуємо Вам ознайомитися з інфографікою, котра показує, як змінилися ціни на товари та послуги до та після Майдану: