друкувати


«Аграрний фонд» розширює присутність у роздрібній торгівлі

1 вересня 2017, 13:22

На виконання стратегії з розвитку бренду, в рамках якої підприємство має закріпитися на полицях супермаркетів, «Аграрний фонд» випускатиме кукурудзяне та гречане борошно. Про це повідомив керівник Аграрного фонду (АФ) Андрій Радченко в ексклюзивному інтерв’ю AgroPolit.com.

Нагадаємо, що «Аграрний фонд» експортуватиме борошно за океан. Проте, за словами керівника, робота фонду орієнтовна на внутрішній ринок.

«Ми орієнтована на внутрішній ринок компанія, більш того — державна компанія, функції якої ширші, ніж просто бізнес, оскільки виконуємо завдання підтримки сільгосптоваровиробників. Тому розглядаємо всі проекти розвитку передусім у цьому контексті», — пояснив він.

Радченко додав, що у появі в асортименті нового борошна немає нічого дивного, адже це частина стратегії з розвитку бренду «Аграрний фонд».

Я прагнув би ще більше розширювати лінійку, але все залежить він фінансового ресурсу. Маржа на всі види нашої продукції невелика, оскільки головне тут не максимізувати заробіток, а закріпити лояльність споживача», — підсумував Андрій Радченко.

Довідково: Наприкінці грудня 2016 року ПАТ «Аграрний фонд» представив на роздрібному ринку вівсяні пластівці та суміш пластівців. У грудні 2015 року розпочав продаж борошна в торгівельних мережах під власною ТМ в упаковках по 2 кг. А в жовтні 2016 року вийшов на роздрібний ринок гречки під власною ТМ.