друкувати


Українські школярі зробили «Роуд-шоу» країни в світі

30 серпня 2017, 09:17

Випускники цього року презентували 12-хвилинний англомовний ролик, в якому показали свій молодіжний погляд на сучасну Україну. Про це повідомляється на сайті «ПЁТР И МАЗЕПА».

На думку підлітків, ролик повинен показати цільовій аудиторії — молоді Європи, США, Канади, Австралії — рівень України, який вона може демонструвати на міжнародному рівні.

«Наша мета — формування імідж України під таким кутом зору, що тут багато талановитих людей, які готові його розвивати і представляти її на міжнародному рівні», — розповіла керівник напрямку молодіжної політики ВО «Платформа громадських ініціатив» Тетяна Баграновская під час прес-брифінгу в українському кризовому медійному центрі.

Відео-презентацію випускники-2017 розіслали студентським радам провідних університетів світу, представництвам української діаспори, а також до дипломатичних установ України.

За неповний місяць ролик, розміщений в Facebook, набрав більше 200 тисяч переглядів. На думку Баграновської, це вказує на достатній інтерес до країни, «просто недостатньо цікавої інформації», — додала вона.

Співавтор ідеї Анастасія Зарічна впевнена, що в Україні є перспективна молодь, яка готова представляти свою країну по-новому.