друкувати


Стала відома причина «самоволки» Балчуна

9 серпня 2017, 17:39

Кабінет Міністрів України звільнив Войцеха Балчуна з посади голови ПАТ «Укрзалізниця», який подав у відставку через особисті обставини. Про це повідомляє «РБК-Україна».

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час брифінгу розповів, що зараз Балчун уже не є керівником

«Були звернення Генеральної прокуратури, НАБУ та поліції щодо порушень і зловживань, які мали місце в системі «Укрзалізниці» останнім часом. Сподіваюся, що вони будуть завершені ... і це буде пересторога майбутньому керівництву «Укрзалізниці» — і тимчасовому, й постійному. У нас є факт того, що він (Балчун. - Ред.) більше не керівник», — сказав Омелян.

Відзначимо, сьогодні на засіданні Кабміну також призначили тимчасового виконувача обов'язків керівника «Укрзалізниці». Ним став колишній перший заступник голови Міністерства інфраструктури Євген Кравцов.

Хочу висловити подяку за проведену роботу Войцеху Балчуну, який через особисті обставини змушений залишити посаду керівника «Укрзалізниці», — зазначив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду.

У свою чергу, Войцех Балчун прокоментував подію:

Буду тримати кулаки за нову команду "Укрзалізниці", за наступні реформи і, зі свого боку, буду робити все, щоб реалізувати проекти компанії на міжнародних ринках. "Укрзалізниця" та Україна — назавжди в моєму серці», — написав він на своїй сторінці у Facebook.