друкувати


Держлісагентство розширює співпрацю зі Всесвітнім фондом природи

9 серпня 2017, 09:36

Державне агентство лісових ресурсів України звернулося листом до начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарства щодо сприяння проекту «Лісова варта» за підтримки Фінського фонду місцевого співробітництва та Лісової служби США «Дунайсько-Карпатська програма Всесвітнього Фонду природи (WWF-DCP)». Про це повідомляється на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Метою проекту «Лісова варта» є підвищення ефективності державного управління в галузі лісового господарства та правоохоронних органів шляхом залучення і навчання активних громадян до безпосереднього впливу на зменшення системних лісопорушень у лісах України, зокрема, у Карпатському регіоні та Київщині.

У листі від Держлісагентства зазначено прохання довести до всіх працівників обласних управлінь та підпорядкованих підприємств інформацію щодо впровадження проекту «Лісова варта». Окрім того, висловлено прохання сприяти та надавати можливу допомогу представникам зазначеного проекту у разі їхнього перебування та проведення передбачених проектом робіт у лісових насадженнях на території підпорядкованих держпідприємств.

Також, надано доручення розмістити на офіційних веб-сайтах облуправлінь та підпорядкованих підприємств актуалізовану інформацію про порядок перебування громадян у лісових насадженнях.

Інформацію щодо проекту «Лісова варта» розміщено на сайті Дунайсько-Карпатської програми WWF за посиланням.