друкувати


В Україні побудують олійноекстракційний комбінат

1 серпня 2017, 16:46

Група компаній «УкрАгроКом» і «Гермес-Трейдинг» розглядає план із будівництва олійноекстракційного комбінату. Про це повідомив комерційний директор компанії «УкрАгроКом» Павло Фесюк в інтерв'ю propozitsiya.com.

Основну увагу буде приділено розвитку річкової логістики та підвищенню енергоефективності цукрового заводу.

За словами Фесюка, попри фінансові рейтинги України, групі «УкрАгроКом» вдалося налагодити партнерські відносини з американськими і європейськими кредитними інститутами, зокрема, було підписано угоду про довгострокове фінансування з World Business Capital, Inc., США.

У 2016 році почався процес юридичної реорганізації, Група компаній отримала низку дозволів АМКУ на придбання виробничих активів і компаній із земельним банком, чим закінчили процес реструктуризації на рівні України.

У сфері рослинництва запущено масштабну програму з оцифрування даних, включно з моніторингом полів за допомогою безпілотників.

Ми маємо намір впровадити інтегроване програмне рішення, яке дозволить збирати інформацію про стан грунту (вологість, температура), сформувати карту полів, відстежувати погодні умови і стан рослин. Всі дані можна буде аналізувати в режимі реального часу і трансформувати в зрозумілу систему управлінської звітності. Це допоможе швидко реагувати на різні ризики, підвищувати врожайність, оптимізувати витрати шляхом локалізованого і точного використання ЗЗР, насіння. Завдяки точному землеробству ми зможемо більш чітко прогнозувати як власний урожай, так і загальний обсяг виробництва в країні», — підсумував Павло Фесюк.