друкувати


Аграрний фонд планує щомісяця продавати в роздріб 5 тис. т борошна

9 березня 2016, 18:08

«Аграрний фонд» планує щомісяця продавати в роздріб 4-5 тис. т борошна, повідомляє прес-служба компанії.

«До квітня місяця ми плануємо вийти на щомісячний обсяг 4-5 тис. т фасованої борошна. За відгуками закупівельників, продукт продається добре. Наше борошно затребувана українцями», - сказав голова правління «Аграрного фонду» Андрій Радченко.

За його словами, після виходу на ринок роздрібної торгівлі в Києві та Київській області «Аграрний фонд» планує продаж борошна під власним брендом на території всієї України.

«На сьогоднішній день підписані договори з київськими дистриб'юторами і найближчим часом плануємо підписати зі львівськими. Крім того, ми працюємо з потенційними дистриб'юторами, які готові представляти інтереси «Аграрного фонду» у всіх областях України», - розповів Андрій Радченко.

Також він зазначив, що «Аграрний фонд» працює над вибором підприємства в західному регіоні, яке буде фасувати їх продукцію.

«Ми це робимо для того, щоб не возити борошно з Києва, де ми зараз пакуємо її, в західні області. Таким чином ми зекономимо на доставці. Потім в наших планах - знайти фасувальні підприємства на сході, на півдні і на півночі України. А вже після того, як ми будемо фасувати нашу продукцію в 5 регіонах, включно з Києвом, можна буде говорити, що ми будемо присутні у всіх областях», - додав Андрій Радченко.

Latifundist.com