друкувати


Уманські фермери не отримали обіцяної допомоги від депутата

11 липня 2017, 11:28

Народний депутат Максим Поляков зізнався, що не дотримується обіцянки щодо фінансування дрібних фермерських господарств в Уманському районі. Про це повідомляє аналітичний портал «Слово і Діло».

Обіцянку фінансувати місцевих аграріїв Поляков дав ще 17 серпня 2016 року. Та цьогоріч змінив свої плани щодо підтримки господарств.

«Ми хочемо відпрацювати в нашому Уманському районі (механізм. – Ред.) відродження малих сіл, які вимирають, створення робочих місць… Є в нас такий відомий мільярдер Василь Хмельницький, який родом із Ватутіного. Ми з ним готуємо наш план: йдеться і про децентралізацію, і про регіональний розвиток, а саме – фінансування таких маленьких фермерств по Україні, але передусім у Черкаській області», – розповів тоді на зустрічі з виборцями Поляков.

Попри обіцянки, 30 червня цього року в листі-відповіді на інформаційний запит депутат повідомив, що не фінансує місцеві господарства. Таким чином, обіцянку можна додати до списку невиконаних.

Водночас депутат повідомив, що за більш детальною інформацією щодо фінансування потрібно звернутися до Черкаської ОДА або Уманської райради.