друкувати


FAO пропонує онлайн-курс для малого та середнього бізнесу

3 липня 2017, 17:28

Візьміть участь у безкоштовному онлайн-курсі “Експорт, ринки ЄС та інтернаціоналізація бізнесу” на базі матеріалів Комерційної служби США, кращих українських і міжнародних практик ведення експортної діяльності та розвитку глобального бізнесу. Про це повідомляє прес-служба FAO.

Великий масив систематизованого матеріалу подається у концентрованій формі - оптимальний формат для зайнятих людей. 

Час навчання ви обираєте для себе самостійно – в межах визначеного часового проміжку. Ключова ціль - дати українським компаніям розуміння того, як необхідно налагоджувати системний експорт і будувати безпрограшні міжнародні стратегії. Зазвичай такі курси не є безкоштовними, але завдяки підтримці Western NIS Enterprise Fund це стало можливим!

Акценти курсу: товарний експорт на ринки розвинених країн, зокрема до Європейського Союзу, передовий український та міжнародний досвід.

Цільова аудиторія: власники й керівники українських малих і середніх підприємств, та усі інші, хто зацікавлений у розвитку експортного бізнесу.

Ви навчатиметеся через перегляд відеороликів, вивчаючи невеликі тексти й відповідаючи на контрольні питання. Навчання змінить ваше розуміння експортної діяльності і, цілком можливо, підходи до ведення бізнесу.

Тривалість курсу: 6 тижнів.

Курс розроблено досвідченим викладачем Олегом Мирошніченком та освітнім проектом EdEra за підтримки Western NIS Enterprise Fund.

Реєструйтеся для участі вже зараз за посиланням ed-era.com/export і починайте навчання одразу!
Відеоролик курсу https://www.youtube.com/watch?v=5cmxrbQ9nVg