друкувати


«Аграрний фонд» збудує власний елеватор і борошномельний завод

22 червня 2017, 16:26

ПАТ «Аграрний фонд» залучить інвестиції для будівництва елеватора та борошномельного заводу. Для реалізації цього проекту потрібно близько 270 млн грн. Про це повідомляє видання Kurkul.com.

Згідно із повідомленням, будівництво власного елеватора та борошномельного заводу дасть можливість «Аграрному фонду» реалізувати повний цикл виробництва — від закупівлі зерна у сільськогоспвиробників до реалізації готової продукції споживачам як в Україні, так і за кордоном. На даний момент у «Аграрного фонду» немає своїх виробничих потужностей та елеваторів.

ПАТ планує у 2017 р. залучити інвестиції для будівництва власного елеватора з обсягом зберігання 20 тис. т зерна й борошномельного заводу з німецьким обладнанням і потужністю переробки 300 т пшениці за добу», ― ідеться у фінансовому плані «Аграрного фонду».

У компанії очікують, що проект буде профінансовано товариством спільно з інвесторами, але контрольна частка підприємства належатиме ПАТ «Аграрний фонд».

Нагадаємо, як раніше повідомляв AgroPolit.com, згідно з фінансовим планом, у 2017 році ПАТ «Аграрний фонд» планує суттєво збільшити підтримку сільгоспвиробників за рахунок укладання форвардних контрактів та спрямувати на закупівлю зернових обсягом 1,9 млн тонн близько 7,6 млрд грн.