друкувати


ПАТ «Аграрний фонд» хоче зайняти третю частину ринку борошна

9 червня 2017, 10:19

ПАТ «Аграрний фонд» планує нарощувати обсяги продажу борошна на внутрішньому ринку. Про це розповів керівник департаменту малого та середнього бізнесу Юрій Меленчук в інтерв'ю Latifundist.com.

«Наприклад, в сегменті готової муки ми хотіли б займати близько 25-30% ринку. Цього реально досягти через 2-3 роки. Хочу підкреслити: та кількість зерна, яке ми закуповуємо, дозволяє задовольнити 20-25% попиту на борошно», - розповів Юрій Меленчук. За його словами, також компанія планує розширювати свій асортимент і пропонувати споживачам всю соціальну лінійку - це всі види борошна і круп.

Нагадаємо, що в рамках весняної форвардної програми «Аграрний фонд» планує закупити 960 тис. т зернових. Остаточний розрахунок в рамках  програми та агровиробниками відбувається виключно за ринковими цінам. Крім того, компанія розширює лінійку продуктів під власною торгівельною маркою. В грудні 2016 року ПАТ «Аграрний фонд» представив на роздрібному ринку вівсяні пластівці та суміш пластівців. В грудні 2015 року ПАТ «Аграрний фонд» розпочав продаж борошна в торгівельних мережах під власною ТМ в упаковках по 2 кг. А в жовтні 2016 року ПАТ «Аграрний фонд» вийшов на роздрібний ринок гречки під власною ТМ.