друкувати


Через обстріли на Донеччині постраждав свинокомплекс

19 травня 2017, 09:52

У Бахмутському районі Донецької області внаслідок 28 влучень по території свинокомплексу були пошкоджені 19 будівель та 2 прибудови, це спричинило загибель 54 свиней. Про це повідомили на сайті Головного управління ДСНС України у Донецькій області.

Через артобстріл зайнялись із подальшим тлінням утеплювача покрівель три свинарники цеху відгодовування на загальній площі 6,5 тис. кв.м.

«14 травня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що 13 травня приблизно о 23:00 внаслідок артилерійського обстрілу тваринницького комплексу, що знаходиться в с. Новолуганське Бахмутського району, сталось займання покрівель трьох будівель свинарників», — повідомили рятувальники.

На місці події працювали спеціалісти з двох державних пожежно-рятувальних загонів Головного управління, а також піротехніки ДСНС. По обіді 14 травня пожежа була остаточно ліквідована.

За фактом обстрілу тваринницького комплексу відкрите кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація — ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.