друкувати


Гройсман обговорить аграрні питання в Ізраїлі

10 травня 2017, 17:27

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман 14-16 травня відвідає Державу Ізраїль з офіційним візитом. Однією з ключових теми переговорів – запровадження в Україні передового досвіду Ізраїлю в сфері агровиробництва. Про це повідомляється на сайті Кабінету міністрів України.

У рамках візиту глава уряду України проведе переговори з прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу, Президентом Ізраїлю Реувеном Рівлином та Спікером Кнесету Юелем Едельштейном.

Володимир Гройсман зустрінеться з міністром сільського господарства Ізраїлю Урі Аріелєм та відвідає Науково-дослідний центр Міністерства сільського господарства та розвитку сільських території «Волкані».

Також, у ході візиту буде підписана низка двосторонніх документів – Меморандум про співробітництво між міністерствами охорони здоров’я України та Ізраїлю, Меморандум про обмін статистичними даними між митними адміністраціями України та Держави Ізраїль, Спільна Декларація між Кабінетом міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про співробітництво у сфері запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, а також Імплементаційний протокол до Угоди між Урядом Держави Ізраїль та Кабінетом міністрів України про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.    

Крім того, запланована зустріч прем’єр-міністра України з діловими колами, керівництвом Центру «Тева» та керівниками провідних ізраїльських компаній у сфері біомедичної інженерії та представниками української громади Ізраїлю.