друкувати


Делегація КНР завершила перевірку виробництва яловичини в Україні

27 квітня 2017, 18:11

Місія компетентного органу Китайської Народної Республіки завершила роботу в Україні з оцінювання вітчизняної системи державного контролю за безпечністю харчових продуктів у частині виробництва яловичини. Про це повідомляє прес-служба Держпрожспоживслужби.

Попередні результати роботи були обговорені сьогодні, 27 квітня 2017 року, під час зустрічі представників китайської делегації з головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимиром Лапою та профільними спеціалістами Держпродспоживслужби.

Під час зустрічі сторони обмінялися думками щодо подальшої роботи компетентних органів із зазначеного питання. Зокрема, були окреслені наступні дії щодо погодження та перспектив подальшого підписання Протоколу ветеринарних вимог на експорт української яловичини до Китаю.

Як відзначили представники китайської місії, робота з перевірки системи держконтролю безпечності виробництва яловичини в Україні була досить продуктивною та ефективною.

Наразі ведеться робота з узагальнення результатів та узгодження позицій протоколу ветеринарних вимог.

У свою чергу Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа висловив вдячність представникам делегації за організацію візиту до України та висловив сподівання на подальше продуктивне співробітництво.

Робота китайської місії в Україні – це хороша нагода обмінятися досвідом та поглибити наші двосторонні контакти», - підсумував він.