друкувати


Мінагрополітики допоможе підготувати спеціалістів для аграрної галузі

26 квітня 2017, 15:46

Для Мінагрополітики є важливим брати участь у процесі освітньої підготовки кадрів для аграрної галузі у зв’язку із її динамічним розвитком та впровадженням інноваційних технологій. Про це повідомила заступник міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова під час зустрічі зі школярами-членами Малої академії наук на фіналі всеукраїнського конкурсу учнівських науково-дослідницьких робіт.

«Мінагрополітики налаштовано на глибоку, системну співпрацю з аграрними навчальними закладами. Для нас важливо впливати на процес підготовки кадрів для галузі та розвиток нових технологій та інновацій. Мала академія наук має унікальний досвід та методичні напрацювання», - повідомила вона.

Заступник міністра закликала молодих талантів звернути увагу саме на аграрний сектор та продовжувати досліджувати його, робити нові та  цікаві відкриття.

Сьогодні випускники Малої академії наук – це справжня майбутня інтелектуальна еліта України. Саме молоді таланти принесуть значний внесок у розвиток нашої держави», - підсумувала Ковальова.