друкувати


Щоб повернути демократію в Аграрну партію слід міняти устав

28 квітня 2017, 08:13

Для відновлення системи балансів в Аграрній партії України треба змінити статут АПУ. Про це в ексклюзивному інтерв’ю AgroPolit.com заявив народний депутат України, голова підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Леонід Козаченко.

«Однозначно. Його потрібно змінювати, щоби повернути систему балансів та рівноваги в управлінні партією. Не може голова партії та політрада занадто вирішувати, як діяти іншим, і позбавляти членів партії давати своє, альтернативне бачення», – заявив він.

Читади до теми: Центральний апарат узурпував всю владу в Аграрній партії. 

За словами Козаченко, щоб робити політичні кроки треба спочатку радитись з досвідченими людьми.

Перш ніж приймати такі рішення, потрібно більше спілкуватися з досвідченими людьми, які проявили себе у політиці з позитивного боку, більш досвідченими. Скоцик – харизматичний, але він початківець у політиці, тому треба ще багато слухати і вчитися робити самостійні висновки», – стверджує Леонід Козаченко.

Читати до теми: Василь Козак: Сьогодні відсторонили від АПУ аграріїв, які розбудовували цю партію

Нагадаємо, раніше депутат Леонід Козаченко заявив, що рішення здати партійні квитки або вийти з провладних фракцій політрада АПУ протягувалось підкилимною. Це не вперше відбувається в Аграрній Партії, 4 грудня 2016 року частину голів обласних парторганізацій і членів політради та президії також забули повідомити про зміну складу керівних органів. Самі партійці розцінили такий крок голови  партії  Віталія Скоцика тоді  як витіснення з партії неугодних  і посилення в керівництві політсили  групи «нашоукраїнців» на чолі з  Романом Безсмертним та Віктором Матчуком.