друкувати


Юрій Косюк «знісся» в Словаччині

30 березня 2017, 11:20

Холдинг «Миронівський хлібопродукт» анонсує про розширення виробництва в ЄС. Про це йдеться в прес-релізі компанії МХП.

MHP S.A. («МХП" або "Компанія"), одна з провідних агропромислових компаній України, що спеціалізується на виробництві м'яса птиці та вирощуванні зернових, сьогодні оголошує про те, що відповідно до своєї експортної стратегії, Компанія проінвестувала та відкрила переробний завод у Словаччині, таким чином  поглиблюючи вертикальну інтеграцію та дотримуючись своєї стратегії з експорту, орієнтуючись на конкретні ринки. Головною метою також є посилення контролю над якістю продуктів і послуг, що надаються кінцевим споживачам.

MHP відкрила переробний завод у Словаччині у тісній співпраці з одним з європейських дистриб'юторів. Загальний об’єм інвестицій у переробні потужності у Словаччині очікується на рівні близько $3 млн.

Нові потужності - це новий підхід до ведення бізнесу, який допоможе Компанії підвищити рівень експортного сервісу для наших дистриб'юторів/клієнтів, а також краще контролювати свої обсяги експорту.

Нагадаємо, раніше AgroPolit.com повідомляв про те, що Юрій Косюк хоче купити ще одне підприємство в Європі. Наше джерело на ринку припускало, що це буде Іспанія або Італія.