друкувати


Україна та Індія планують збільшити торговельні взаємовідносини в агробізнесі

29 березня 2017, 10:51

Заступник міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Маноджем Кумаром  обговорили поточні питання двосторонньої співпраці в аграрному секторі між двома країнами. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Базуючись на попередніх домовленостях, сторони дійшли згоди, що торговельна місія для представників аграрної та харчової промисловості України до Індії буде організована у вересні поточного року.

 

Як завжди, це буде спільна робота Мінагрополітики, МЕРТ та Export Promotion Office. Вересень був обраний не випадково. Саме в цей час в Мумбай буде проводитись одна з найбільших виставок Annapoorna - World of Food India 2017», - заявила Ольга Трофімцева.

Заступник міністра зазначила, що необхідно  робити спільні практичні кроки задля більш тісної співпраці бізнесу Індії та України.

Ми знаємо, що індійські імпортери зацікавлені в наших бобових або олії. Але є ще багато цікавих ніш, які можна відкривати на цьому велетенському ринку. Якщо ми охопимо хоча б чотири найбільші метрополії цієї країни, за кількістю споживачів, це вже буде майже дві України. Тому цей ринок є надзвичайно цікавим і перспективним для нас», - підкреслила вона.