друкувати


Григорович: у ДПЗКУ вживають комплексні заходи із протидії корупції

28 березня 2017, 16:18

У Державній продовольчо-зерновій корпорації України активно вживають заходів з протидії корупції та викорененню будь-яких зловживань на місцях. Про це повідомив в. о. голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Олександр Григорович.

«На цей час нам багато чого вдалось досягти. В першу чергу, повернуто довіру нашого стратегічного партнера ССЕС, відновлений постійний діалог. Також ми розширюємо пряму взаємодію з сільгоспвиробниками», - наголосив він.

За його словами, щоб нівелювати будь-які ризики зловживань, керівництво корпорації неодноразово зверталось до правоохоронних органів з ініціативою об’єднання зусиль у процесі протидії корупції та проведення регулярних перевірок діяльності ДПЗКУ.

Тільки системний контроль та сувора фінансова дисципліна дозволять нам мінімізувати ризики корупції на місцях», - зауважив Григорович.

Так, у корпорації було посилено контроль за виконанням договірних зобов’язань, впроваджено механізм перевірки походження зернових, а також проведено низку перевірок діяльності філій ДПЗКУ.