друкувати


Сьогодні стартував тиждень України в Європейському парламенті — офіційно

29 лютого 2016, 09:05

В Європейському парламенті розпочався тиждень України, в ході якої народні депутати Верховної Ради проведуть переговори з представниками різних європейських інституцій, щодо законотворчості і парламентської практики. Про це повідомила прес-служба представництва ЄС в Україні.

«Депутати Верховної Ради України відвідають європейського парламенту, щоб взяти участь у спільній триденній конференції високого рівня (з 29 лютого по 2 березня) з питань розвитку та зміцнення потенціалу українського парламенту», — йдеться в повідомленні.

Під час «Українського тижня» депутати Європарламенту, парламентів країн-членів ЄС, а також представники інших інституцій Євросоюзу і міжнародних організацій матимуть можливість обмінятися досвідом з більш сорока народними обранцями з України, включаючи керівництво Верховної Ради, з питань, пов'язаних з належними парламентськими практиками , законотворчістю та представництвом.

Крім того, відповідно до меморандуму колишній президент Європарламенту Пет Кокс підготував звіт і дорожню карту розвитку і зміцнення потенціалу. Вона буде представлена ​​п.