друкувати


Гройсмана і Гонтареву попросять завтра піти

13 березня 2017, 17:00

З вимогою зареєструвати проект постанови про звільнення голови уряду Володимира Гройсмана, а також негайно розглянути постанову про звільнення голови НБУ Валерії Гонтаревої, звернеться фракція «Батьківщни» у вівторок до голови Верховної Ради Андрія Парубія. Повідомляє прес-служба Юлії Тимошенко.

Ми вимагаємо зареєструвати Проект постанови про звільнення голови уряду Володимира Гройсмана і розглянути постанову про звільнення голови НБУ Валерії Гонтаревої. Тому що ці люди разом із президентом України Петром Порошенко знищують нашу країну і людей, які не в стані жити і утримувати родинні фінансові баланси», – сказала Юлія Тимошенко журналістам після засідання Погоджувальної ради керівників фракцій та голів комітетів Верховної Ради України.

Також лідер ВО «Батьківщина» розповіла, що на погоджувальній раді секретаріат парламенту за вказівкою спікера Андрія Парубія відмовляється реєструвати відповідний проект постанови, тому завтра всім складом фракції проекти постанов про звільнення Володимира Гройсмана та голови національного банку України Валерії Гонтаревої  віддадуть особисто в руки спікеру ВР Андрію Парубію.