друкувати


В Держпродспоживслужбі впроваджують IT-системи

6 березня 2017, 14:28

Під керівництвом голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи відбулося засідання робочої групи із впровадження в Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів програмних комплекси «Інформаційна система з проведення протиепізоотичних заходів» та «Інформаційна система підтримки проведення інспекційних заходів та ведення реєстрів», а також для дистанційного навчання спеціалістів Держпродспоживслужби». Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

Члени робочої групи обговорили ряд технічних і організаційних питань впровадження зазначених IT-систем в роботу Держпродспоживслужби, питання координації дій всіх учасників проекту щодо формування баз даних і довідників, захисту персональних даних тощо.

Плануємо, що до серпня буде запроваджена цілісна ІТ-система, що є однією із передумов запровадження ризик-орієнтованого підходу в ході здійснення державного контролю», — зазначив Лапа.

За результатами зустрічі прийнято рішення напрацювати План дій для впровадження в Держпродспоживслужбі вищезазначених IT-систем.