друкувати


Одеський припортовий завод відновлює роботу

2 березня 2017, 10:58

ПАТ «Одеський припортовий завод» відновлює роботу за давальницькою схемою. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook перший заступник голови правління Микола Щурик.

«Поки задіяна давальницька схема але відпрацьовуємо всі можливі варіанти», — написав він.

24 лютого спливає термін прийняття пропозицій Фондом державного майна України щодо відновлення роботи ПАТ «Одеський припортовий завод».

Протягом місяця Фонд як орган управління корпоративними правами держави в ПАТ ОПЗ збирав пропозиції від потенційних інвесторів і партнерів, зацікавлених у співпраці.

Серед варіантів взаємодії було запропоновано передання в оренду майна товариства (як цілісного майнового комплексу, так і окремих об’єктів нерухомого майна), здійснення операцій з давальницькою сировиною, передача майна в управління т.і.

Голова ФДМУ Ігор Білоус повідомив, що Фонд отримав пропозиції щодо співпраці по цих варіантах.

Ми ставимо за мету запустити завод якомога скоріше. І не тільки через необхідність наповнювати державний бюджет, скільки через соціальний фактор і необхідність збереження кадрового потенціалу. Наступного тижня ми розглядатимемо варіанти, які дадуть можливість в короткий термін відновити роботу ОПЗ», — прокоментував голова Фонду.