друкувати


В Європарламенті більше 30% депутатів прийшли з аграрних партій — Свереда

25 лютого 2016, 13:41

Реформи в Україні мають розпочинатись саме з аграрної сфери. Таку думку висловив президент Українського кооперативного альянсу Зиновій Свереда, коментуючи результати зустрічей з депутатами Європарламента в Брюселі.

«Хочу відзначити головну річ — в Європі не вистачає об’єктивної інформації про Україну. Метою нашої поїздки була промоція нових українських політичних та бізнесових кіл. Ми мали ряд зустрічей з представниками Єврокомісії та основних політичних груп Європейського парламенту. Парламентарі були вражені презентацією України у Брюсселі. Ми говорили про реформи квот, ряд проектів, які можемо робити спільно. Зокрема, спільно з Українським кооперативним альянсом та колегами з Європи», — каже Свереда.

25-35% євродепутатів свого часу працювали саме в аграрних партіях, тому знають, яким важливим є розвиток та реформування сільського господарства. Ми готові, і це підтвердили європейські колеги, до тісної співпраці», — додав він.

Нагадаємо, днями у Європарламенті пройшов ряд зустрічей з представниками України, куди ввійшли лідери аграрних політичних сил України, представники бізнесу та громадські діячі.

AgroPolit.com